Cookie- en privacybeleid

Cookiebeleid

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen.

Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Privacybeleid

ALM Lift respecteert uw privacy en wij doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database. Uw gegevens worden versleuteld (met behulp van SSL of een beveiligde server) over internet verstuurd zodat deze niet door andere personen gebruikt kunnen worden.

Vervolgens vindt u een overzicht en de nodige informatie met betrekking tot de verwerking en de bescherming van de door u verstrekte gegevens, alsook uw rechten met het oog op de bescherming van het individu binnen de GDPR en dit in een transparante, beknopte en begrijpbare vorm.

VERWERKINGSVERANTWOORDELIJKE

Evelyn Verhoye
Posterijlaan 53
8740 Pittem
België

evelyn@almlift.be
Tel. 051 48 90 98

RECHT OP INFORMATIE

Bij Alm Lift wordt er enkel informatie bijgehouden die verkregen wordt van de klant zelf en dient om de vraag/bestelling uit te voeren.
Door de opt-in geeft u als klant de toestemming om uw gegevens bij te houden met het oog op toekomstige contacten.

RECHT VAN INZAGE

U kunt uw gegevens ten allen tijde opvragen, samen met de informatie waar dit bijgehouden wordt en waarom.
Deze informatie wordt u gratis in elektronisch formaat verschaft binnen de maand na de aanvraag.
Bij ALM Lift worden volgende gegevens bijgehouden:

Facturatiegegevens

  • Naam bedrijf
  • BTW nummer
  • Naam klant
  • E-mail
  • Adres

RECHT OP CORRECTIE

heeft ten allen tijde het recht om onjuiste of onvolledige persoonsgegevens te laten verbeteren.

RECHT OP VERWIJDERING

In een aantal specifieke gevallen kunt u als klant van wie de gegevens bijgehouden worden, vragen om ‘vergeten te worden’.
Dit wil zeggen dat al uw informatie zal gewist worden uit de gegevensbestanden van ALM Lift.
Ook zal ALM Lift derden op de hoogte brengen dat al uw informatie gewist moet worden uit hun bestanden indien deze verkregen werd door ALM Lift.

Een verwijdering kan aangevraagd worden in volgende gevallen:

  • De persoonsgegevens zijn niet langer nodig voor de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld of verwerkt.
  • De betrokkene trekt zijn toestemming in en er is geen andere rechtsgrond voor de verwerking.
  • In geval van direct marketing, profiling, alsook gevallen waarbij persoonsgegevens werden verwerkt ter vervulling van een taak van algemeen belang, openbaar gezag of ter behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke/derde.
  • De persoonsgegevens zijn onrechtmatig verwerkt.
  • Het moet volgens een wettelijke verplichting.
  • Het gaat over persoonsgegevens die zijn verzameld bij een kind jonger dan 13 jaar.

RECHT OP BEPERKING

U kunt als klant de verwerking van uw persoonsgegevens beperken en dus kunnen uw persoonsgegevens nog worden bijgehouden maar het gebruik ervan is beperkt. Wanneer u een verwerkingsbeperking hebt gevraagd, mag Exsited enkel nog je gegevens opslaan. Dit wil zeggen dat er met uw gegevens geen andere verrichtingen meer kunnen gebeuren.

Wanneer kunt u een verwerkingsbeperking van uw gegevens vragen?
De GDPR spreekt van 4 gevallen:

  • U betwist de juistheid van uw gegevens. In dat geval kan de verwerking van uw gegevens beperkt worden voor de tijd die de verwerkingsverantwoordelijke nodig heeft om de juistheid na te gaan;
  • Hoewel de verwerking onrechtmatig is, wilt u niet dat uw gegevens worden gewist en je eist in de plaats daarvan een beperkt gebruik van uw gegevens;
  • De verwerkingsverantwoordelijke heeft uw gegevens niet langer nodig maar u heeft ze zelf nog nodig om uw rechten vast te stellen, uit te oefenen of te verdedigen voor een rechtbank;
  • U heeft bezwaar gemaakt tegen de verwerking. In dat geval kan de gegevensverwerking beperkt worden in afwachting van het antwoord op de vraag of de gerechtvaardigde gronden van de verwerkingsverantwoordelijke zwaarder wegen dan die van u.


Indien ALM Lift uw beperking zou opheffen - na het verkrijgen van een verwerkingsbeperking - zal zij u daarvan op de hoogte brengen.

RECHT OP OVERDRAAGBAARHEID VAN GEGEVENS

U heeft als klant het recht om uw eigen persoonsgegevens die bijgehouden worden door ALM Lift te laten overdragen aan een andere verwerker. De gegevens zullen gratis overgedragen worden binnen een tijdspanne van een maand in een gestructureerde gangbare en elektronische leesbare vorm.

Let op: dit kan enkel voor gegevens die u als klant heeft verstrekt op basis van toestemming of overeenkomst.

RECHT VAN BEZWAAR

Als klant heeft u het recht om u te verzetten tegen de verwerking van je gegevens op basis van ernstige en gerechtvaardigde redenen (tenzij wettelijk bepaald of wanneer noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst). Bij ALM Lift worden er geen gegevens verzameld met het oog op direct marketing en/of profiling.

GEAUTOMATISEERDE BESLUITVORMING

U heeft als klant het recht niet te worden onderworpen aan een uitsluitend op geautomatiseerde verwerking, waaronder profilering, gebaseerd besluit waaraan voor u rechtsgevolgen zijn verbonden of dat u anderszins in aanmerkelijke mate treft, behalve wanneer:

  • De besluitvorming nodig is om een overeenkomst te sluiten of uit te voeren
  • Wettelijk is toegestaan
  • Gebaseerd is op uitdrukkelijke toestemming

MELDINGSPLICHT BIJ DATA-LEK

Wanneer er zich een data-lek zou voordoen bij ALM Lift en een groot risico zou kunnen vormen voor uw rechten en vrijheden, zal u verwittigd worden.

KLACHTEN


U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

VERANDERINGEN AAN HET PRIVACY BELEID


Deze privacy statement is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacy statement.

VRAGEN EN FEEDBACK

Als u vragen heeft over het gebruik van uw gegevens of over de veiligheid van deze website, contacteer ons dan via het contactformulier van deze website of via info@almlift.be

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×