Wie zijn we ?

ALM is één van de pioniers op het gebied van verhuur en verkoop van schaarliften, hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Wij stellen al onze ervaring ten dienste van onze klanten, wat zich uit in volgende punten:

VERHUUR

Bij reservatie van een hoogwerker, verreiker of heftruck leidt goed advies tot levering van de best passende machine voor Uw werkzaamheden.  Onze jonge, perfect onderhouden machines worden door onze eigen transportdiensten  snel, correct en op het afgesproken tijdstip op de werf geleverd.

U kan de gehuurde machines bij ons verzekeren tegen alle risico’s (diefstal, vandalisme, beschadiging,…) Zo kan u onbekommerd de hoogte in. Frequente huurders kennen ongetwijfeld onze duur- en klantenkorting.

VERKOOP

Indien de aankoop van een schaarlift of hoogwerker overwogen wordt, bent u bij ons aan het juiste adres. Als verdeler van enkele topmerken, waaronder Genie, vinden wij ongetwijfeld de beste oplossing. Wij kunnen u ook een ruime keuze aan tweedehandsmachines met garantie aanbieden.

SERVICE

Dankzij een uniek opvolgsysteem, goed opgeleide technici en een ruime voorraad onderdelen verkeren onze machines steeds in een perfecte staat. Loopt er alsnog iets mis, dan beschikken we over goed uitgeruste servicewagens die de stilstand op de werf tot een minimum beperken.

VEILIGHEID

Onze hoogwerkers en andere machines worden driemaandelijks gekeurd door een erkend organisme.

A.L.M. voorziet ook opleidingen om een hoogwerker, verreiker en heftruck op een veilige en efficiënte manier te gebruiken. Na de theoretische opleiding en praktische proeven wordt aan elke geslaagde deelnemer een attest afgeleverd

AVERO HANDLING

Bezoek ook de website van onze andere onderneming: Avero Handling. Avero Handling is dé specialist in elektrische trappenklimmers, materiaalliften, laadliften en intern transportmateriaal. www.averohandling.be

ALM is gelegen in Pittem West-Vlaanderen