Verkoop nieuwe en tweedehandsmachines

VERKOOP NIEUW:  GENIE, ABSOLUTE TOPKWALITEIT

Als erkend Genie-dealer, bieden wij u een uitgebreid gamma aan schaarliften en hoogwerkers van een absolute topkwaliteit. Genie industries is marktleider in de ontwikkeling en productie van innovatieve en kwalitatieve hoogwerkers.

Website:  www.genieindustries.com.

VERKOOP TWEEDEHANDS:  STEEDS MET GARANTIE !

U zoekt een tweedehands hoogtewerker, schaarlift, knikarm, telescopische hoogtewerker of een hoogwerker op rups? Neem dan zeker contact met ons op.

Alle aangeboden tweedehandstoestellen komen uit onze eigen verhuurvloot en worden steeds aangeboden met 6 tot 12 maanden waarborg. U krijgt als klant inzage in het technisch dossier van het tweedehandstoestel naar uw keuze met de technische geschiedenis van aankoop tot verkoop. Geen koop- doorverkoop formules bij ALM!

Alle elektrisch aangedreven toestellen worden met een nieuwe set batterijen verkocht en tot in de puntjes door ons technisch team gecontroleerd. Ook de diesel aangedreven machines ondergaan dezelfde gedetailleerde controle met steevast vervanging van olie, plaatsing van nieuwe filters, …

Uiteraard worden alle tweedehandstoestellen geleverd met opleveringsverslag, geldig keuringverslag, CE certificaat, bedieningshandleiding en onderhoud- en onderdelenboeken. Ook indien uw toestel niet bij ons werd aangekocht, kunnen wij instaan voor onderhoud of eventuele herstellingen aan uw toestel(len).

ALM staat voor tweedehandstoestellen waarop u kan rekenen! Met ruim 900 verkochte tweedehandstoestellen bent u bij ALM aan het juiste adres voor bedrijfszekere tweedehandsmachines.

Bekijk welke tweedehands machines we op dit moment te koop hebben in onze “tweedehands” rubriek.